I.P.A. CLUB


(Πατήστε ΕΔΩ για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του ΙΡΑ CLUB)
Τι είναι το “I.P.A. CLUB”

To I.P.A. CLUB είναι μια εκπτωτική λέσχη της Ι.Ρ.Α. σε σκοπό την παροχή εκπτώσεως στα μέλη της Ένωσης για εμπορεύματα και παρεχόμενες υπηρεσίες από συμβαλλόμενες επιχειρήσεις.

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν στο I.P.A. CLUB

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι νόμιμοι καταστηματάρχες – Επιχειρηματίες οι οποίοι διαθέτουν “Άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος” ή “Νόμιμη άδεια λειτουργίας καταστήματος”  σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Υπογράψουν σχετική αίτηση “Πρωτόκολλο συνεργασίας ”

Τί υποχρεώσεις έχει το μέλος κ’ η Τ.Δ  απέναντι στους καταστηματάρχες – επιχειρηματίες

Να ενημερώνουν το κατάστημα πριν εκείνο εκδώσει το παραστατικό παροχής υπηρεσιών (Απόδειξη ) για την ιδιότητα μέλους προκειμένου να παρέχεται η έκπτωση από το κατάστημα. Ακόμα και σε τηλεφωνικές παραγγελίες πρέπει να δηλώσουν  ότι είναι μέλη της I.P.A. κατά την παραγγελία και κατά την παράδοση της παραγγελίας να επιδείξουν την ταυτότητα (νέου τύπου και θεωρημένη με το ειδικό αυτοκόλλητο στην πίσω μεριά)  .
Δεν επιτρέπεται η παροχή έκπτωσης εάν ο νόμιμος κάτοχος δεν είναι παρών. Η έκπτωση δεν μεταβιβάζεται.
Από την τοπική Διοίκηση Ι.Ρ.Α.  παρέχεται διαφήμιση στην ιστοσελίδα της (εφόσον διαθέτει). Καθώς και στην σελίδα του εθνικού τμήματος εφόσον εγκριθεί από στο Πανελλήνιο συνέδριο.
Επίσης η Τ.Δ. εκτυπώνει ενημερωτικά φυλλάδια τα οποία διανέμει προς χρήση, στους επισκέπτες (από άλλες Τ.Δ ή μέλη της I.P.A. άλλων χωρών) εφόσον ζητηθούν.
Μοιράζουν στα συμβεβλημένα καταστήματα banner στρογγυλό διαστάσεων 12x12 στο εσωτερικό του οποίου αναγράφει Ι.Ρ.Α. CLUB σύμφωνα με το πρότυπο. Και τους υποδεικνύουν να το κολλήσουν σε εμφανή σημείο στο κατάστημα τους.





*****************************************



Τί υποχρεώσεις έχει ο καταστηματάρχης – επιχειρηματίας απέναντι στο μέλος κ’ στη Τ.Δ  

Να έχουν σε εμφανή σημείο κολλημένο το αυτοκόλλητο με το banner του I.P.A. Club και να ενημερώσει το προσωπικό του σχετικά.
Να παρέχουν την προσυμφωνημένη έκπτωση στα μέλη της I.P.A. αφού πρώτα ελέγξουν την ταυτότητα μέλους και το αυτοκόλλητο στην πίσω μεριά για το τρέχον έτος.
Να ενημερώνουν άμεσα τον Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης της I.P.A. για οποιαδήποτε τροποποίηση επιθυμούν.
Σε περίοδο εκπτώσεων να ισχύει η μεγαλύτερη έκπτωση (τρέχουσα ή I.P.A. CLUB)

Τα μέλη της ΙΡΑ πρέπει:

Με δική τους ευθύνη να προμηθεύονται για κάθε έτος το αυτοκόλλητο που πιστοποιεί ότι έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στην I.P.A. (Απευθύνονται στο Δ.Σ.).
Καθώς επίσης με δική τους ευθύνη να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του Δ.Σ. για να εκδοθεί νέου τύπου ταυτότητα αν είναι κάτοχοι παλαιού τύπου.
Να ενημερώνουν το κατάστημα πριν εκείνο εκδώσει το παραστατικό παροχής υπηρεσιών (Απόδειξη ) για την ιδιότητα μέλους προκειμένου να παρέχεται η έκπτωση από το κατάστημα. Ακόμα και σε τηλεφωνικές ή διαδικτυακές παραγγελίες πρέπει να πουν ότι είναι μέλη της I.P.A. ή να συνεννοηθούν με τον καταστηματάρχη – επιχειρηματία για τον τρόπο απόδειξης της ιδιότητας τους  κατά την παραγγελία και κατά την παράδοση της παραγγελίας να επιδείξουν την ταυτότητα.
Δεν επιτρέπεται η παροχή έκπτωσης εάν ο νόμιμος κάτοχος δεν είναι παρών. Η έκπτωση δεν μεταβιβάζεται.

Δημοφιλείς αναρτήσεις